Trevligt att göra med familjen

Ja det är ju trevligt att göra lite saker tillsammans med familjen och det finns ju så mycket som man kan göra tillsammans och en sån sak är att ta en båttur i stockholm. Det är så mysigt tycker jag och det finns så många olika turer man kan göra, så det finns verkligen olika typer av förslag som man kan göra. Sen är det mysigt att gå museum eller på utställningar eller att bara gå och ta en fika ihop.
Ja man behöver inte komplicera de så mycket , när det finns så många saker som inte kräver varken tid eller engagemang eller pengar.

Finns något för alla 

Ja det finns verkligen något för alla och det är ju härligt att det är på det viset och att det finns så mycket som man kan välja på och att hitta på. Speciellt nu när höstlovet kommer så är det ju kul att göra något tillsammans med familjen och det finns ju mycket att välja på som sagt.
Men Stockholms skärgård är ju otroligt vacker och det är ju väldigt vackert nu när det är höst och det är så många olika färger på träden och det är en härlig frisk luft. Ja det är verklige härligt tycker jag och det är något som man ska njuta av och inte bara försöka ta sig igenom som vi så lätt ser på hösten i Sverige. Det är så vackert och det är värt att ta sig tid att hitta på små saker och göra mysiga saker och vara ute i naturen och njuta av allt det fina som finns. Ja det är verkligen något som man verkligen njuter av och som man kommer att tänka tillbaka på och ha mysiga minnen till.
Så det är värt att ta sig ut och göra det där som man vill göra.